Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Με συμμετοχές από την Σκακιστική Ακαδημία Συκεών - Νεάπολης στο «Πρωτάθλημα Μεσογείου Νεανικών Κατηγοριών 2018»

Οι σκακιστές-αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών - Νεάπολης, Γιαννουλάκης Λάμπρος και Σωτηρόπουλος Αναστάσιος-Θεοχάρης θα συμμετέχουν φέτος στο «Πρωτάθλημα Μεσογείου Νεανικών Κατηγοριών 2018», που θα διεξαχθεί στα Χανιά από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018, σε ενιαίο όμιλο από τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να ανακηρυχθούν νικητές στις κατηγορίες Όπεν U18 και U16 αντίστοιχα. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα γίνουν δεκτές και εκπρόθεσμες συμμετοχές.
               
Διοργανωτές των αγώνων είναι ο Α.Ο. Κύδων Χανίων και  η Mediterranean Chess Association – MCA, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο  Δήμος  Χανίων και το ΕΑΚ Χανίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Χανιά της Κρήτης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Για να δείτε τις συμμετοχές πατήστε εδώ.
                     
Πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη των αγώνων πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3o Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Νεάπολης Συκεών, Σάββατο 29/05/2021 στις 16:00.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Ακαδημίας μας για μαθητές όλων των σ...