Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

FIDE ARBITERS' SEMINAR in Thessaloniki (Greece) 16-22/12/2019

Για 2η φορά η Σκακιστική Ακαδημία Συκεών - Νεάπολης συνδιοργανώνει σεμινάριο διαιτησίας για την απόκτηση Νόρμας F.I.D.E. Arbiter σε συνεργασία με την Ε.Σ.Ο. και την Ε.Σ.Σ.Θ-Χ σε οργανωτικά θέματα και στη διδασκαλία.
   Ο Α.Μ.Ο. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» Θεσσαλονίκης και η Σκακιστική Ακαδημία Συκεών-Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) και την Επιτροπή Διαιτησίας της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE), διοργανώνουν Σεμινάριο Διαιτησίας για την απόκτηση νόρμας Διαιτητή F.I.D.E. (F.I.D.E Arbiter).
      Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το διάστημα από 16 έως 22 Δεκεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, στο εντευκτήριο του συλλόγου Α.Μ.Ο. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασιλίσσης Ολγας 285) όπου εισηγητής θα είναι ο Διεθνής Διαιτητής και Καθηγητής Διαιτησίας F.I.D.E. Βύρων Τσορμπατζόγλου, με βοηθό τον Διεθνή Διαιτητή και Καθηγητή Διαιτησίας Πρόδρομο Γεροντόπουλο.
FIDE Arbiters' Seminar in Thessaloniki, Greece

fide arbiters


A FIDE Arbiters' Seminar is going to be organized from 16/12/2019 to 22/12/2019 in Thessaloniki, Greece, by the A.M.O. “O Galaxias”, Sykeon Neapolis Chess Academy and Greece Chess Federation, under the auspices of FIDE.
The Lecturer will be IA Tsorbatzoglou, Viron (GRE), FIDE Lecturer and the Assistant Lecturer will be IA Gerontopoulos, Prodromos (GRE).
The language of the Seminar will be English.
The Seminar will give norms and titles of FIDE Arbiter, according to the Regulations for the titles of Arbiters.

For more detailed information:
Gerontopoulos Prodromos
(See application - schedule)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3o Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Νεάπολης Συκεών, Σάββατο 29/05/2021 στις 16:00.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Ακαδημίας μας για μαθητές όλων των σ...