Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

5ος Μαθηματικός διαγωνισμός «Μαθηματικά για μικρούς σκακιστές»

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, φέτος, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μαθηματικός διαγωνισμός «Μαθηματικά για μικρούς σκακιστές», το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019
Ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο "Φιλίππειο", παράλληλα με το 6ο παιδικό τουρνουά 2019, το 6ο ομαδικό πρωτάθλημα ακαδημιών «Θεοφάνης Δρόσος» και το 3ο παιδικό Grand Prix της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών Νεάπολης. 
            Τα παιδιά αγκάλιασαν και φέτος το μαθηματικό διαγωνισμό, με τις συμμετοχές τους να φτάνουν τις 50, αριθμό που αποτελεί σημαντικό ποσοστό των συνολικών συμμετοχών στα παραπάνω σκακιστικά γεγονότα. 
         Τα θέματα και τις λύσεις του 5ου Μαθηματικού διαγωνισμού «Μαθηματικά για μικρούς σκακιστές» καθώς και όλο το υλικό των προηγούμενων διαγωνισμών μπορείτε να τα βρείτε πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3o Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Νεάπολης Συκεών, Σάββατο 29/05/2021 στις 16:00.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Ακαδημίας μας για μαθητές όλων των σ...