Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Αγαπητοί/ες Αθλητές/τριές και Κηδεμόνες,

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στην Σκακιστική Ακαδημία Συκεών Νεάπολης ξεκίνησαν!

Ο Σύλλογος μας με αίσθημα ευθύνης, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως την προάσπιση της υγείας αθλητών, κηδεμόνων και προπονητών εν μέσω πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα και την αγάπη τους για το άθλημα, αποφάσισε ομόφωνα οι δραστηριότητες του (προπονήσεις, εσωτερικοί αγώνες, άλλες εκδηλώσεις) να γίνονται την νέα χρονιά με μικτό τρόπο (με φυσική παρουσία και/ή διαδικτυακά, κατά περίπτωση).


Πιο συγκεκριμένα:

1) Οι αρχικές συναντήσεις γνωριμίας/ επανέναρξης προπονήσεων (2 τουλάχιστον για τους αρχάριους αθλητές-1 για τους παλαιότερους) θα λάβουν χώρα με φυσική παρουσία στις αίθουσες του Συλλόγου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών, με όλα τα γενικά μέτρα αποφυγής διάδοσης της πανδημίας (βλ. και 4 παρακάτω).

2) Ο μεγαλύτερος αριθμός των προπονήσεων και συναντήσεων της νέας χρονιάς αναμένεται να λάβουν χώρα διαδικτυακά. Παρόλα αυτά, θα γίνει προσπάθεια 2 τουλάχιστον από αυτές κάθε μήνα να γίνονται δια ζώσης.

3) Ειδικά για τους αρχάριους αθλητές, οι προπονήσεις/ συναντήσεις θα γίνονται δια ζώσης έως ότου οι νεαροί αθλητές εξοικειωθούν με την εξ αποστάσεως επικοινωνία.

4)  Στις δια ζώσης δραστηριότητες του Συλλόγου, όσον αφορά τις προπονήσεις και άλλες εκδηλώσεις θα τηρούνται όλα τα γενικά μέτρα προστασίας (αποστάσεις, μάσκα, αντισηπτικό) ενώ όσον αφορά τα μεταξύ των αθλητών παιχνίδια (φιλικά ή/και στο πλαίσιο της προπόνησης) θα ακολουθείται το ειδικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (μάσκα, αντισηπτικό, τροποποιημένοι κανόνες).


Πιστεύουμε ότι το σκάκι, σε καιρούς περιορισμών άλλων δραστηριοτήτων, προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και νέων και, στο βαθμό που η ενασχόληση αυτή θα λάβει χώρα και διαδικτυακά, την εξοικοίωση τους στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας.

Σας καλούμε λοιπόν να συμπηρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής  https://forms.gle/b8huPHbCH7yN1nEo7 και για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθυνθείτε στο sykieschess@gmail.com.

Μένουμε ασφαλείς και δημιουργικοί παίζοντας σκάκι!

Εκ του Δ.Σ. της Σ.Α. Συκεών Νεάπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

3o Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Νεάπολης Συκεών, Σάββατο 29/05/2021 στις 16:00.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Ακαδημίας μας για μαθητές όλων των σ...