Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση σκακιστικού παραμυθιού "Βέρα η μαγική σκακιέρα"

Με μεγάλη επιτυχία παραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του σκακιστικού παραμυθιού "Βέρα η μαγική σκακιέρα" την Τετάρτη 14/11/2018 στις 19:00, από τον συγγραφέα - σκακιστή Ηλία Μάστορα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών "Αντώνης Σαμαράκης"σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης Συκεών και τη Σκακιστική Ακαδημία Συκέων - Νεάπολης. Η ιδέα της διοργάνωσης ήταν της κ. Ειρήνης Καγιαμπίνη. Το βιβλίο προλόγησαν ο Γενικός Γραμματέας της Σκακιστικής Ακάδημίας Συκεών - Νεάπολης κ. Γεροντόπουλος Πρόδρομος και ο Έφορος Αγωνιστικού Τμήματος της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών - Νεάπολης κ. Μαρωνίδης Αναστάσιος. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν διαδραστικά στο παραμύθι, στη ζωγραφική με την Ζωγράφο Anna Kotnowska, η οποία επιμελήθηκε τα σκίτσα του σκακιστικού παραμυθιού και σε αγώνες επίδειξης σιμουλτανέ από τον Ηλία Μάστορα.

Αφίσα βιβλιοπαρουσίασης

Διαδραστική παρουσίαση από τον Ηλία Μάστορα

Παρουσίαση των σκίτσων του παραμυθιού από τον Ηλία Μάστορα

Αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ από τον Ηλία Μάστορα

Αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ από τον Ηλία Μάστορα

Βιβλιοπαρουσίαση του σκακιστικού παραμυθιού "Βέρα η μαγική σκακιέρα"

Ζωγραφική και παρουσίαση σκίτσων από τη Ζωγράφο Anna Kotnowska

Σκακιστικό σκίτσο του βιβλίου από την Anna Kotnowska

Σκακιστικό σκίτσο του βιβλίου από την Anna Kotnowska

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3o Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Νεάπολης Συκεών, Σάββατο 29/05/2021 στις 16:00.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με την Ακαδημίας μας για μαθητές όλων των σ...